Skift elselskab

Det er faktisk både nemt og hurtigt at skifte elselskab - og 8 ud af 10 sparer penge ved at skifte til Energy Nordic

Skift af elselskab - nemt og hurtigt

Strøm er uundværligt. Men det er også kedeligt, ikke? Så hvorfor ikke betale så lidt som muligt for det? Lad os hjælpe dig med at tjekke om du bør skifte elselskab. Måske til os?

Hvorfor vælge Energy Nordic?

Vedvarende energi

Vi har valgt at fokusere på at gøre en forskel. Derfor tilbyder vi ikke tilkøb af certificeringer på vores strøm, men i stedet gør vi en aktiv forskel, eksempelvis ved at opkøbe overskudsproduktion for husstande med egenproduktion.

Høj kundetilfredshed

Vi gør meget ud af at sikre at vores kunder er glade. Vi har et super kundeserviceteam som altid er klar til at hjælpe, ingen spørgsmål er for store eller for små.

Tid til ny energi

Vores priser er retfærdige og gennemsigtige, det bedste valg, hvad enten det er til dit hjem eller din virksomhed.

Overvejer du at skifte elselskab?

Overvejer du at skifte elselskab? Det behøver ikke være en udfordring. Vores kortfattede guide herunder gør processen liiidt lettere og hjælper dig med at navigere gennem skiftet til et nyt elselskab uden besvær.

1. Kend dit forbrug: Start med at få styr på dit aktuelle elforbrug. Aflæs din elmåler eller tjek din seneste elregning for at få en idé om, hvor meget strøm du bruger. Du kan også få gratis hjælp af os til at tjekke om du betaler for meget for din strøm. Bare klik på knappen længere nede på denne side og få en gratis beregning af om du kan spare penge på din strøm – det tør vi næsten godt garantere at du kan!

2. Sammenlign priser: Undersøg markedet og sammenlign priserne på forskellige elselskabers elprodukter. Se nærmere på deres priser, betingelser og eventuelle tilbud, der matcher dine behov.

3. Tjek dine aftalevilkår: Gennemgå omhyggeligt de forskellige elselskabers aftalevilkår. Vær opmærksom på bindingstider, prishop efter introduktionstilbudets udløb og eventuelle gebyrer.

4. Underskriv og skift elselskab: Når du har valgt det rette elselskab, underskriv så den nye aftale. Dit nye selskab klarer typisk resten, herunder opsigelsen hos dit gamle selskab.

Ved at følge disse trin kan du skifte elselskab problemfrit og sikre, at dit nye valg passer perfekt til dine behov. Gør overgangen nem og nyd fordelene ved det rigtige elselskab for dig.

FÅ GRATIS PRISBEREGNING

Sådan skifter du elselskab

1. Begynd med at finde dit aktuelle forbrug

Før du skifter elselskab, er det vigtigt at kende dit årlige kWh-forbrug. For at kunne finde ud af hvor du får den billigste strøm og skifte elselskab derefter, så er du nødt til at kende dit forbrug. Du kan aflæse din elmåler eller tjekke din seneste elregning. Samtidig er det en god idé at kigge på din nuværende elaftale for at have et sammenligningsgrundlag.

2. Sammenlign priserne på forskellige elselskaber

Når du har en idé om dine nuværende elpriser og elforbrug, er du klar til at sammenligne priserne og produkterne fra forskellige elselskaber. Find det elselskab, der passer bedst til dine behov. Vær ekstra opmærksom på at der er stor forskel på hvad de forskellige elselskaber opkræver af gebyrer, så du undgår at betale for meget for din strøm. Det kan være en jungle, så ræk endelig ud til os, hvis du har brug for hjælp til at få så billig el som overhovedet muligt.

3. Underskriv den nye elaftale – Lad dit nye elselskab klare resten

Når du har valgt din nye elleverandør, skal du underskrive den nye elaftale. Derefter kan du slappe af, mens dit nye elselskab tager sig af opsigelsen hos dit gamle selskab. Det kan være nødvendigt at aflæse din elmåler i forbindelse med skiftet, men ellers er det lige så enkelt som at skifte mobilselskab. Især hos Energy Nordic, hvor vi ikke kun hjælper dig med at skifte elselskab til os, men også sikrer at du får den lavest mulige el-regning.

SPAR PENGE PÅ DIN STRØM

Vil du vide mere? Kontakt os!

Vi vil gøre det let for dig at tage det bedste valg, så hvis du har spørgsmål, er vi klar til at hjælpe.
Kontakt os