Vores grønne energi

Certificeret grøn energi

Den bedste slags energi

Energi, der passer til fremtiden

Energi fra vedvarende energikilder.

Grøn energi, eller energi fra vedvarende eller bæredygtig oprindelse, er energi produceret ved hjælp af naturressourcer, der heldigvis er uendelige.

12% af Danmarks generelle el kommer fra netop grønne energikilder som sol, vand og vind.

Vi mener, at energi skal være bedre

En bedre oplevelse for dig, din tegnebog og miljøet. Vi fremmer gennemsigtighed, enkelhed og etik i alle vores handlinger; arbejder hver dag for at gøre grøn energi mere tilgængelig for alle.
Certified

We are certified as suppliers of green energy from renewable and sustainable sources. The CNMC is an entity that promotes and defends proper operation of all markets, in the interest of consumers and businesses.

Dit valg

Grøn energi er blevet det økonomiske valg. Dette giver verden en unik mulighed for at tage reel indsats mod klimaforandringerne og skabe en verden, der udelukkende kører på grøn energi

Hvad kan du gøre?

At vælge grøn strøm er en af de største ting, du kan gøre for at tackle klimakrisen. Vedvarende energi er den bedste chance for at reducere de globale emissioner til sikre niveauer.
Lad os bevæge os fremad, sammen

Hvis vi vil forbedre den planet vi lever på, bør vi tage aktive valg om bæredygtighed, så hos Energy Nordic giver vi vores fulde støtte til de vedvarende energiproducenter, som vi arbejder med hver dag. Takket være dem bliver der produceret mere og mere ren energi.

Kontakt os:

Hvis du vil vide mere, eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Vil du have en gratis besparelsesberegning for at se, hvor meget du kan spare?

Send regning
Du er også velkommen til at ringe til os på +45 73707075 ,
vi hjælper dig mandag til fredag mellem kl. 8 og 16