Kontakt os

Har du spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe.

Er der noget du vil vide mere om?

Har du et spørgsmål om din energi eller ønsker du mere information om at skifte leverandør? Vi er her for at hjælpe.

Kontakt os

Udfyld formularen nedenfor. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 24 timer mandag til fredag.

Informationer

Max. file size: 256 MB.
Energy Nordic er forpligtet til at beskytte og respektere dit privatliv, og vi bruger kun dine personlige oplysninger til at administrere din konto og til at levere de produkter og tjenester, du har bedt om fra os. Fra tid til anden vil vi gerne kontakte dig om vores produkter og tjenester samt om andet indhold, der kan være af interesse for dig. Hvis du giver dit samtykke til, at vi må kontakte dig til dette formål, bedes du sætte kryds nedenfor for at angive, hvordan du ønsker, at vi skal kontakte dig:
Vil gerne modtage anden kommunikation fra Energy Nordic.

Du kan til enhver tid afmelde dig fra disse meddelelser. Du kan få flere oplysninger om, hvordan du kan afmelde dig, om vores praksis for beskyttelse af personlige oplysninger og om, hvordan vi er forpligtet til at beskytte og respektere dit privatliv, ved at læse vores politik for beskyttelse af personlige oplysninger.

Ved at klikke på send nedenfor giver du Energy Nordic tilladelse til at gemme og behandle de personlige oplysninger, som du har indsendt ovenfor, for at give dig det ønskede indhold.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.